Ilmoittautuminen alkanut!

Ilmoittautuminen Sulasolin Laulu- ja soittojuhlille Hämeenlinnassa 12.–14.5.2017 on alkanut. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta http://www.ilmari.fi/sulasol/laulujuhlat/

Kuorot ja orkesterit hyväksytään tapahtumaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitettua henkilömäärää saa vähentää kuluitta enintään 20 % ilmoittautumisajan päättymiseen 31.12.2016 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saatte sähköpostivahvistuksen ja laskun 100 euron ilmoittautumismaksusta. Ilmoittautumismaksu palautetaan henkilömäärään perustuvien osallistumismaksujen laskutuksen yhteydessä. Mikäli ryhmä peruu osallistumisensa, ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien normaali osallistumismaksu on 50 euroa henkilöä kohti, Sulasolin jäsenille halvempi alennushinta 45 euroa/hlö. Lapsi- ja nuorisokuorojen sekä orkestereiden osallistumismaksu on 30 euroa henkilöltä, Sulasolin jäsenille 25 euroa/hlö. Jos henkilö kuuluu useaan osallistuvaan kuoroon tai orkesteriin, tulee hänet ilmoittaa vain yhden ryhmän osallistujamäärään. Myös ulkomaiset kuorot ja orkesterit (esim. ystäväkuorot muista maista) ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan!

Osallistumismaksu sisältää Laulu- ja soittojuhlien nuottivihkon, juhlakirjan sekä osallistujapassin, jolla on vapaa pääsy Laulu- ja soittojuhlien konsertteihin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tapahtumaan voi myös sisältyä tilaisuuksia, joista veloitetaan erillinen pääsymaksu tai joihin on varattava veloitukseton lippu etukäteen; tästä tiedotetaan erikseen Laulu- ja soittojuhlien koko ohjelman julkaisun yhteydessä. Lisäksi tapahtuman osallistujapassilla on luvassa alennuksia ja etuja paikallisilta yrityksiltä tapahtuman aikana.