Jussi Chydenius ja Soila Sariola kouluttajina workshopeissa

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien ohjelmaan sisältyy laulun ja soiton lisäksi myös koulutuksellisia elementtejä. Kaikille tapahtuman osallistujille suunnatut miniworkshopit toteutetaan lyhyinä pistäytymiskoulutuksina lauantaina 13.5.2017 klo 10.45-14.15 limittyen pääjuhlan harjoitusaikatauluun. Yhden koulutussession pituus on noin 30 minuuttia.

 
Workshopkouluttajina toimivat Lauluyhtye Rajattoman laulajat Jussi Chydenius ja Soila Sariola. Jussi Chydeniuksen koulutuksessa perehdytään kevyeen rytmimusiikkiin, kun taas Soilan Sariolan workshopissa tutustutaan suomalaiseen kansanlauluun ja erilaisiin kansanlaulutyyleihin. Tarkempia tietoja koulutusten sisällöstä ja aikataulusta on luvassa ensi vuoden puolella.
 
Lapsi- ja nuorisokuorojen illanvietto Hämeen linnassa lauantaina 13.5.2017 on myös sisällöltään koulutuksellinen. Osallistujat kiertävät linnaa ryhmissä toimintapisteillä ja tutustuvat samalla linnaan ja sen historiaan. Kierroksen lomassa on aikaa myös yhteiseen hauskanpitoon. Illanvietto kuuluu automaattisesti tapahtumaan osallistuvien lapsi- ja nuorisokuorojen osallistumismaksuun. Toimintapisteiden sisällöstä kerromme myös lisää myöhemmin.