Karonkan illalliskortteja ja KYNin konserttilippuja vielä jäljellä, varaa omasi 10.3.2017 mennessä!

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien konserttilippujen ja ruokailujen varaukset osallistujille päättyivät virallisesti tiistaina 28.2.2017. Päätimme kuitenkin jatkaa karonkan illalliskorttien varausaikaa vielä 10.3.2017 saakka! Karonkkaan on ilmoittautunut jo pitkälti toistatuhatta juhlijaa, mutta vielä mahtuu mukaan iltaa viettämään. 

 
Lauantaina 13.5.2017 klo 20.30-01.00 Elenia-areenalla järjestettävän karonkan hinta osallistujille (osallistujapassin haltijoille) on 27 euroa ja aveceille 32 euroa. Karonkkaan voivat osallistua vain illalliskortin ennakkoon varanneet, eikä niitä ole enää myynnissä paikan päällä. Ruokailun lisäksi karonkassa tanssittaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdebändi, ja lisäksi on tilaa yhteisille teemaan sopiville lauluille. 
 
Karonkan varaukset tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://ilmari.fi/sulasol/laulujuhlat-lippuvaraus . Karonkan menu löytyy verkkosivuiltamme: www.laulujuhlat.fi/majoitus/ruokailut/ 
 
Vapaalippuja tapahtuman osallistujille on vielä varattavissa Naiskuoro KYNin konserttiin perjantaina 12.5.2017 klo 20 Verkatehtaan Vanaja-salissa. Lippuja voi varata 10.3.2017 saakka tai niin kauan kuin lippuja on jäljellä. Liput voi varata samalla lomakkeella ruokailujen kanssa: http://ilmari.fi/sulasol/laulujuhlat-lippuvaraus . Näitä konserttilippuja voi käyttää vain yhdessä osallistujapassin kanssa. Lippuja aveceille ja muulle matkaseuralle pääkonsertteihin ja pääjuhlaan voi ostaa Hämeenlinnasta Verkatehtaan lipunmyynnistä ja Ticketmasterista: www.ticketmaster.fi
 
Viikolla 11 aloitamme osallistumismaksujen, ruokailujen ja lippujen laskutukset, eikä muutoksia osallistujamääriin ja lippuvarauksiin voi enää sen jälkeen tehdä.