Konserttilippujen ja ruokailujen varaukset alkoivat

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien konserttilippujen ja ruokailujen varaukset tapahtuman osallistujille alkoivat tänään 1.12.2016. Varausten tekeminen edellyttää, että varsinainen ilmoittautuminen tapahtumaan on jo tehty. Lippuja voi varata enintään osallistujamäärän verran, eli vapaa- ja alennushintaisia lippuja voi käyttää vain yhdessä osallistujapassin kanssa. Varaukset tulee tehdä ryhmäkohtaisesti 28.2.2017 mennessä. Lippuja on kuitenkin rajallinen määrä, joten varaukset kannattaa tehdä pikimmiten. Lapsi- ja nuorisokuorot voivat varata lippuja myös huoltajilleen, jotka saavat yhden veloituksettoman osallistujapassin kutakin 10 kuorolaista kohden.

Sähköinen lippuvarauslomake löytyy osoitteesta ilmari.fi/sulasol/laulujuhlat-lippuvaraus

Vapaalippuja voi varata tapahtuman osallistujille seuraaviin konsertteihin osallistujapassia vastaan (lippujen normaalihinta 20/12 euroa + toimituskulut):

Perjantai 12.5.2017 klo 20 Hämeenlinnan kirkko 
Ylioppilaskunnan Laulajat, joht. Pasi Hyökki: Kaksi Leeviä – Suomesta – Leavings ja Madetoja

Perjantai 12.5.2017 klo 20 Verkatehdas, Vanaja-sali
Naiskuoro KYN, joht. Kaija Viitasalo: Jos minä puhuisin sinulle – Mikko Hassisen säveltämää ja sovittamaa etnistä jazzia

Perjantai 12.5.2017 klo 22.30 Vanajan kirkko
Lumen Valo: Ain iloidca, ain riemuidca! Reformaatio 500 & Suomi 100

Lauantai 13.5.2017 klo 17 Hämeenlinnan kirkko
Ahjo Ensemble, joht. Paavo Hyökki: Jussi Chydeniuksen sekakuoroteoksia

Lisäksi osallistujat voivat varata alennushintaisia 25 euron lippuja (lippujen normaalihinta 32 euroa + toimituskulut) seuraavaan konserttiin:

Lauantai 13.5.2017 klo 19 Verkatehdas, Vanaja-sali
Lauluyhtye Rajaton

Tarkemmat tiedot konserttien sisällöstä löytyvät tapahtuman verkkosivuilta: www.laulujuhlat.fi/ohjelma/paakonsertit . Näiden konserttien lippuja jää myös avoimeen yleisömyyntiin (myös avecit, perheenjäsenet ja muu matkaseura), joka alkaa 16.1.2017 Hämeenlinnan Verkatehtaan lipunmyynnin ja Ticketmasterin kautta. Samalla käynnistyy myös automaattisesti osallistujapassiin kuuluvan pääjuhlan lipunmyynti yleisölle. Muihin Laulu- ja soittojuhlien konsertteihin on tilan sallimissa rajoissa vapaa pääsy ja mahdollisesti vapaaehtoinen ohjelmamaksu. 

Samalla lomakkeella on myös mahdollista varata lauantain ja sunnuntain lounasruokailut (à 10 euroa) sekä lauantain karonkkaliput (osallistujapassilla à 27 euroa). Lauantain lounas järjestetään jäähallilla klo 10.30-14.00 ja sunnuntain lounas torilla klo 11.30-14.00, karonkka Elenia-areenalla lauantai-iltana klo 20.30 alkaen. Ruokailuista ainoastaan karonkkalippuja voi varata myös aveceille ja muulle matkaseuralle (à 32 euroa).

Hämeenlinnan majoituskapasiteetti on tapahtuman aikana koetuksella. Selvitämme jatkuvasti myös uusia majoitusvaihtoehtoja ja tiedotamme niistä tapahtuman Facebook-sivuilla heti kun uutta tietoa on. Koulumajoitus on myös varteenotettava vaihtoehto erityisesti lapsille ja nuorille, ja aikuisosallistujatkin voivat halutessaan majoittua kouluilla. Koulumajoitus järjestetään Hämeenlinnan keskustan alueen kouluilla (mm. Lyseo ja Seminaarin koulut, lapset ja nuoret eri kouluilla aikuisten kanssa). Lasten ja nuorten sekä näiden huoltajien koulumajoitus sisältää täysihoidon (pe päivällinen ja iltapala, la aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala, su aamiainen ja iltapala), ja sen hinta on koko viikonlopulta 35 euroa/hlö. Aikuisten koulumajoitus sisältää ainoastaan aamiaisen, ja koko viikonlopun hinta on 27 euroa/hlö. Koulumajoituksen voi varata kuorolle samalla lomakkeella konserttilippujen ja ruokailujen kanssa.
 
Kaikki varaukset ovat sitovia, peruutustapauksissa rahoja ei palauteta. Ruokailut, Rajattoman konsertin liput ja koulumajoitus laskutetaan Laulu- ja soittojuhlien osallistumismaksujen yhteydessä maaliskuussa. Liput jaetaan osallistujille ryhmäkohtaisesti paikan päällä tapahtuman infopisteeltä.


Naiskuoro KYN ja Kaija Viitasalo. Kuva: Maarit Kytöharju.