T-paidat, kassit ja bussipassit varattavissa 17.4.2017 saakka!

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien pisaralogolla varustetut t-paidat ja kangaskassit ovat varattavissa 17.4.2017 saakka. Ennakkoon tilaamalla saat paidat ja kassit edullisemmin ja samalla myös varmistat, että saat haluamasi koon ja värin: paikan päällä tuotteita on myynnissä vain rajallinen määrä! Ennakkoon varatut tuotteet laskutetaan etukäteen, ja ne voi noutaa tapahtuman infopisteeltä Verkatehtaalta (pe 12.5. klo 12-21 ja la 13.5. klo 8-20) yhdessä muun osallistujamateriaalin kanssa kuoron saapuessa Hämeenlinnaan.
 
T-paitojen hinta ennakkoon tilattuna on 12 euroa/kpl, paikan päällä hinta on 15 euroa/kpl. Paitoja on saatavilla seuraavat värit ja koot:
 
Miesten t-paita Clique Fashion-T
limenvihreä, koot S-XXL
musta, koot S-4XL
 
Naisten t-paita Clique Fashion-T Ladies
limenvihreä, koot S-XL
musta, koot S-3XL
 
Lasten t-paita Clique Basic-T Junior
limenvihreä, koot 90/100 cm - 150/160 cm
musta, koot 90/100 cm - 150/160 cm
 
Lisäksi ennakkoon tilattavissa on Laulu- ja soittojuhlien musta kangaskassi pitkillä kantohihnoilla. Kassi on juuri sopiva vaikkapa juhlakulkueeseen nuottivihkolle ja vesipullolle. Kangaskassin hinta on ennakkoon tilattuna 8 euroa/kpl, paikan päällä hinta on 10 euroa/kpl.
 
T-paidat ja kangaskassit ovat tilattavissa etukäteen sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/Ir3VqFC34X7FPZpX2 . Tilaukset voi kerätä omassa kuorossa lomakkeella, joka on pdf- ja Word-muodossa tämän sivun lopussa. Tilaukset ovat sitovia, 17.4.2017 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan tilaajilta kokonaisuudessaan.
 
Muista myös Laulu- ja soittojuhlien virallinen pinssi, joka on jo myynnissä tapahtuman toimistossa ja paikallisten kuorolaisten kautta! Lisätietoja pinssistä ja tilausohjeet: Laulu- ja soittojuhlien pinssi nyt myynnissä/
 
Samalla lomakkeella t-paitojen ja kassien kanssa 17.4.2017 mennessä ovat varattavissa myös bussipassit tapahtumapaikkojen välillä tapahtuvaan liikkumiseen, mikäli kuorolla ei ole omaa bussia käytössään koko tapahtuman ajan. Passilla voi matkustaa niin paljon kuin haluaa erityisissä tapahtumabusseissa, jotka vievät väkeä sinne missä kulloinkin tapahtuu, ja lisäksi kaikissa yhteistyöliikennöitsijämme Vekka Liikenteen linjaliikennebusseissa perjantaista 12.5. klo 15 sunnuntaihin 14.5. klo 20.
 
Tapahtumabussit vievät muun muassa perjantai-iltana Lumen Valon konserttiin Vanajan kirkkoon, lauantaina harjoituksiin jäähallille ja Elenia-areenan karonkkaan sekä sunnuntaina jäähallille pääjuhlaan ja juhlan jälkeen linja-auto- ja rautatieasemille. Bussit kiertävät keskustan lisäksi aina myös paljon juhlaväkeä majoittavan Aulangon Cumulus Resortin kautta. Lisäksi sunnuntaina 14.5. passin ostaneiden on mahdollista jättää matkatavaransa torilla ennen kulkuetta varastobussiin, joka siirtyy kulkueen ja pääjuhlan aikana jäähallille. Näin matkatavaroista ei tarvitse huolehtia kulkueen aikana ja voi suunnata tavaroineen kotimatkalle heti pääjuhlan jälkeen.
 
Bussipassin hinta on aikuisilta 25 euroa ja lapsilta (alle 17 v) 10 euroa. Bussikuljetusten lopulliset aikataulut riippuvat bussipassin varanneiden määrästä. Tarkemmista aikatauluista tiedotetaan verkkosivujemme kautta ennen tapahtumaa. Bussipassin varaukset ovat sitovia, 17.4.2017 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan tilaajilta kokonaisuudessaan.
 
Linkki varauslomakkeelle: https://goo.gl/forms/Ir3VqFC34X7FPZpX2
Varaukset oman kuoron laulajilta voi kerätä oheisella lomakkeella: