Pääjuhla Hämeenlinnassa

Matkat

Kuljetukset tapahtuman aikana

VARAUSLOMAKE (avautuu uuteen ikkunaan)
 
Laulu- ja soittojuhlille osallistuvat kuorot voivat varata ennakkoon bussipasseja Hämeenlinnan sisäisiin matkoihin. Varaukset on tehtävä viimeistään 17.4.2017. Passit laskutetaan etukäteen ja ne ovat noudettavissa tapahtuman infopisteeltä muun osallistujamateriaalin kanssa. Passilla voi matkustaa niin paljon kuin haluaa erityisissä tapahtumabusseissa, jotka vievät väkeä sinne missä kulloinkin tapahtuu, ja lisäksi kaikissa yhteistyöliikennöitsijämme Vekka Liikenteen linjaliikennebusseissa perjantaista 12.5. klo 15 sunnuntaihin 14.5. klo 20. 
 
Tapahtumabussit vievät muun muassa perjantai-iltana Lumen Valon konserttiin Vanajan kirkkoon, lauantaina harjoituksiin jäähallille ja Elenia-areenan karonkkaan sekä sunnuntaina jäähallille pääjuhlaan ja juhlan jälkeen linja-auto- ja rautatieasemille. Bussit kiertävät keskustan lisäksi aina myös paljon juhlaväkeä majoittavan Aulangon Cumulus Resortin kautta. Lisäksi sunnuntaina 14.5. passin ostaneiden on mahdollista jättää matkatavaransa torilla ennen kulkuetta varastobussiin, joka siirtyy kulkueen ja pääjuhlan aikana jäähallille. Näin matkatavaroista ei tarvitse huolehtia kulkueen aikana ja voi suunnata tavaroineen kotimatkalle heti pääjuhlan jälkeen.
 
Bussipassin hinta on aikuisilta 25 euroa ja lapsilta (alle 17 v) 10 euroa. Passit varataan samalla lomakkeella Laulu- ja soittojuhlien oheistuotteiden kanssa: https://goo.gl/forms/Ir3VqFC34X7FPZpX2 Bussikuljetusten lopulliset aikataulut riippuvat bussipassin varanneiden määrästä. Tarkemmista aikatauluista tiedotetaan tällä sivulla vielä ennen tapahtumaa, linjaliikenteen perusaikataulut löytyvät täältä: http://www.vekkaliikenne.fi/linjaliikenne/aikataulut-ja-reittikartat . Bussipassin varaukset ovat sitovia, 17.4.2017 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan tilaajilta kokonaisuudessaan.
 

Junalla Hämeenlinnaan

VR:n ryhmämyynnin kautta voi varata isompien ryhmien matkaliput sekä tarjoilut matkan ajaksi. 
puh. 0600 19955 (1,99 €+pvm/vastattu puhelu)