Pääjuhla Hämeenlinnassa

Pinssi

Kultakeskus Oy:n valmistama korumainen pinssi on 925‰ hopeaa ja sen korkeus on n. 25 mm. Pinssin myyntihinta on 20 euroa, ja se on paitsi tyylikäs muisto Laulu- ja soittojuhlista, samalla myös erinomainen tapa tukea tapahtumamme toteuttamista. Toimitamme pinssit heti tilauksen saatuamme. Pinssejä voi ostaa Laulu- ja soittojuhlien toimistosta Helsingin Kannelmäestä, tilaamalla sähköpostitse laulujuhlat@sulasol.fi tai puhelimitse 010 8200 236 sekä paikallisten kuorojen laulajilta.
 
Voit kerätä tilauksen omassa kuorossasi oheisella lomakkeella ja toimittaa kokonaisuudessaan edelleen meille!
 

T-paita

VARAUSLOMAKE (avautuu uuteen ikkunaan)
 
Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien pisaralogolla varustetut t-paidat ovat varattavissa 17.4.2017 saakka. Ennakkoon tilaamalla saat paidat edullisemmin ja samalla myös varmistat, että saat haluamasi koon ja värin: paikan päällä tuotteita on myynnissä vain rajallinen määrä! Ennakkoon varatut tuotteet laskutetaan etukäteen, ja ne voi noutaa tapahtuman infopisteeltä Verkatehtaalta (pe 12.5. klo 12-21 ja la 13.5. klo 8-20) yhdessä muun osallistujamateriaalin kanssa kuoron saapuessa Hämeenlinnaan.
 
T-paitojen hinta ennakkoon tilattuna on 12 euroa/kpl, paikan päällä hinta on 15 euroa/kpl. Paitoja on saatavilla seuraavat värit ja koot, kaikki 100 % puuvillaa:
- Miesten t-paita Clique Fashion-T
limenvihreä, koot S-XXL ja musta, koot S-4XL
- Naisten t-paita Clique Fashion-T Ladies
limenvihreä, koot S-XL ja musta, koot S-3XL
- Lasten t-paita Clique Basic-T Junior
limenvihreä ja musta, koot 90/100 cm - 150/160 cm
 
T-paidat ovat varattavissa ennakkoon 17.4.2017 saakka sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/Ir3VqFC34X7FPZpX2 
Varaukset oman kuoron laulajilta voi kerätä oheisella lomakkeella:


Kangaskassi

VARAUSLOMAKE (avautuu uuteen ikkunaan)

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien pisaralogolla varustetut kangaskassit ovat myös varattavissa 17.4.2017 saakka. Ennakkoon tilaamalla saat kassit edullisemmin! Mustassa kangaskassissa on pitkät kantohihnat. Kassi on juuri sopiva vaikkapa juhlakulkueeseen nuottivihkolle ja vesipullolle. Kangaskassin hinta on ennakkoon tilattuna 8 euroa/kpl, paikan päällä hinta on 10 euroa/kpl.
 
Kangaskassit ovat varattavissa ennakkoon 17.4.2017 saakka samalla sähköisellä lomakkeella t-paitojen kanssa: https://goo.gl/forms/Ir3VqFC34X7FPZpX2 
Varaukset oman kuoron laulajilta voi kerätä oheisella lomakkeella: